T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İzmir İl Sağlık Müdürlüğü İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi

Hastanemizden SAĞLIK KURULU RAPORU almak isteyen hastalarımız için...

Güncelleme Tarihi: 10/08/2020

Hastanemizden SAĞLIK KURULU RAPORU almak isteyen hastalarımız;

- MHRS Online Randevu Sistemi veya Alo 182 hattından Sağlık Kurulu için randevu almalıdır.

- Randevu gününden önce aşağıda bulunan "Sağlık Kurulu Başvuru Dilekçesi"nin çıktısı alınıp doldurulur ve imzalanır.

- Engelli raporu almak isteyen hastalarımız ayrıca yine aşağıda bulunan "Sağlık Kurulu Engelli Raporu Ücretlendirmesi Bilgilendirme ve Onam Formu" nun çıktısını alıp doldurarak imzalamalıdır.

- Randevu günü saat 08:00'da fotoğraflı kimlik belgesi, doldurulup imzalanmış olan dilekçe (engelli raporu için dilekçe ve form) ile hastanemiz C Blok, sol kanat, zemin katta olan Sağlık Kurulu Birimine bireysel başvuruda bulunmalıdır.

- Büyük Heyet kaleminden hastanın fotoğrafı çekilerek muayene evrağı çıkartılır.

- Ücretli başvurularda vezneye ücret yatırılması gerekmektedir. Engelli raporlarında ücret alınmamaktadır. Ancak özür oranı %0 olarak sonuçlanan raporda hastadan poliklinik ve tetkik ücretleri alınmaktadır.

- Sağlık kurulu başvuru türüne göre istenilen gerekli tetkik ve muayeneler yapılır.

- Kan alma B Blokta

- Radyoloji – EKG C Blok zemin kattadır.

- Muayene evrağı tüm hekimler tarafından imzalanan evraklar en geç saat 12:00’ye kadar sağlık kuruluna teslim edilmelidir.

- Tetkik sonuçları saat 15:00’a kadar sağlık kuruluna teslim edilmelidir.

- Sağlık kurulu raporu almak için başvuran kişiler saat 15:00’dan itibaren sağlık kurulunda toplantı bitimine kadar bulunmak zorundadır.

- Muayene evrağı başvuru tarihinden itibaren en geç 30 gün içinde Sağlık Kuruluna teslim edilmelidir.

Sağlık Kurulu İşlem Basamakları.pdf
SAĞLIK KURULU BAŞVURU DİLEKÇESİ.pdf