T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İzmir İl Sağlık Müdürlüğü İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi

Dr. M. Atilla Baran'ın ismi Genel Yoğun Bakım Ünitesinde Yaşayacak

Güncelleme Tarihi: 31/12/2020

Hastanemizde 1997 yılından beri görev yapan ve geçtiğimiz Ekim ayında Koronovirüs nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Mehmet Atilla BARAN'ın ismi, yatak sayısı arttırılarak 2. seviyeye yükseltilen Genel Yoğun Bakım Ünitesi'ne verildi.
Pandemi döneminde yoğun bakım hizmet kalitesini ve yatak kapasitesini arttırmak amacıyla 4 yataklı 1. basamak olan Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi tescillenerek 9 yataklı 2. Basamak genel Yoğun Bakım ünitesi haline getirildi.
Hastanemiz yönetiminin talebi ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğü^nün onaıy ile üniteni adı "Dr.M.Atilla Baran Genel Yoğun Bakım Ünitesi" olarak değiştirildi.

OZHN8089-1.jpg

OZHN8088-1.jpg